Etsi

Ympäristöystävällinen, monikäyttöinen kartonkitölkkiuutuus

Bullberry ja Lamican aloittavat sopimuspakkaamisen kartonkitölkkiin


Lamican Oy on toimittanut aseptisen pakkauslinjan sopimusvalmistaja Bullberrylle.  Bullberry valmistaa, pakkaa, varastoi ja hoitaa logistiikan asiakkaan toiveet huomioiden. Yritys on saavuttanut merkittävän aseman erikoisjuomien sopimusvalmistajana Suomessa.

Lamicanin kehittämään kartonkitölkkiin voidaan pakata juomia asiakkaan reseptien mukaisesti.  Kartonkitölkki soveltuu mehujen, maitotuotteiden, urheilu- ja hyvinvointijuomien sekä viinien pakkaamiseen.

Bullberryn pakkauskonseptissa yhdistyy innovatiivinen Lamicanin Suomessa kehittämä aseptinen pakkausmateriaali ja -linja sekä Bullberryn asiakaslähtöinen ja joustava pakkauspalvelu.

Lamicanin kartonkitölkki on käteen sopiva trendikäs pakkaus. Kartonkitölkissä on suuri painopinta-ala kuluttajan huomionarvon herättämiseksi - pakkaus on paras media!  Premiumpakkauksen muotokieli antaa brändillesi mahdollisuuden erottua muista ja luoda lisäarvoa tuotteellesi.

Aseptinen tölkki ei tarvitse kylmäketjua. Säilöntäaineita ei tarvita, ja saat tuotteellesi enemmän myyntiaikaa!  Lamican-pakkauskoneella on mahdollista pakata myös pieniä sarjoja esim. erilaisiin tapahtumiin.

lamican