Etsi

Yritys

HISTORIA

Bullberry Oy on perustettu Toholammin Härkänevalle vuonna v.1998. Yrityksen perustajina oli 17 sisulla kyllästettyä perhettä. Alkuperäisenä tarkoituksena oli kylän yhteishengen tukeminen ja työpaikkojen luominen syrjäseudulle. Tästä peräänantamattomuudesta ja sitkeydestä sekä yhteishengestä on osoituksena Keski-Pohjanmaan liiton myöntämä Vuoden kylä -kunniakirja. Tämä kunnianosoitus on saatu kaksi kertaa, vuosina 1999 ja 2008.

Kylä on toisen maailmansodan jälkeen raivattu ja rakennettu keskelle suomalaista maaseutua, kauaksi suurista kaupungeista ja valtateistä. Toki perille pääsee autolla ja hyvin pääseekin. Tilaa on purkaa ja lastata sekä rakentaa. Aluksi Bullberryn tuotanto oli sienien ja marjojen jalostamista eri muodoissa. Siitä siirryttiin pikkuhiljaa mehujen ja vesien pakkaamiseen. Maailmanlaajuisesti parasta, suomalaista lähdevettä saadaan Multilan lähteestä Syrinharjusta. (YK, Kioto 2003)

Ensimmäiset 840 neliömetrin tuotantotilat rakennettiin talkootöinä v.1999, joita laajennettiin v.2006 650 neliömetriä. Näillä investoinneilla mahdollistettiin asema yhtenä Suomen johtavista sopimusvalmistajista. Seuraava rakennusvaihe valmistui keväällä 2009. Uudella 1300 neliömetrin tuotantotilalla voimme paremmin vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota logistisia palveluita.

BullBerry toimii tiiviissä yhteistyössä Suomen johtavimman lähdevesiyhtiön, Finn Spring Oy kanssa. Lisäksi yhteistyökumppaneina ovat Lylyn Pisara Oy taloushallinnon ja laadunvalvontapalveluiden osalta, kuljetusten osalta Peltokorven Kuljetusliike, sekä monet muut kuljetusliikkeet. Lisäksi tarvittava kaukolämpö tuotetaan paikallisesti oman yrittäjän toimesta.

TULEVAA

Asiakaslähtöinen yritystoiminta jatkuu ja kehittyy ja vastaamme mielellämme haasteisiin jatkossakin. Bullberry on notkea toimija suomalaisessa juomateollisuudessa. Vaikka keskitymme valmistamaan ja kehittämään tuotteita asiakkaillemme, niin olemme päättäneet kehittää myös omia tuotteita. Tämä sen takia että ymmärtäisimme paremmin alaa ja kehitystä ja siten pystymme paremmin tuottamaan lisäarvoa valmistus asiakkaillemme.

Kulutustottumukset muuttuvat ja. ihmiset kiinnittävät myös entistä enemmän huomiota omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Haluamme panostaa Bullberryllä näihin asioihin jatkossa. Maabrändityöryhmän toimenpideohjelmassa esille tuodut; puhdas vesi, luomu ja lähiruoka ovat meille itsestäänselvyyksiä asioita jatkossa.

BullBerry Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Wennström